About the author

Povezani članci

4 Comments

 1. 1

  anonimni

  Davno je vec doslo vreme za rekonstrukcije bolnice u Subotici, tako i za izrade dokumentacije o rekonstrukcije. Mislim da je jos mnogo vaznije podici radni moral svi zaosleni od lekara do spremacice — to moze odma pre rekonstrukcie — treba svi da svate da za punu platu — bez obzira koliko je posteno treba odraditi U BOLNICI na radnom mestu puni osam ( 8 sati ) od najviseg lekara do portira, nema trckaranje za privatni biznis za razne komisije za vreme radnog vremena — treba poceti tacno raditi kad pocinje radno vreme i zavrsiti na kraju radnog vremena, sa tim da niko ne moze ostati nepregledan kad svi pregledani reseni moze kuci za produzenje radnog vremena sledi samo slobodni dani ako na to ima bolnica mogucnosti ako ne onda se to izgubi prekovremeni nikom ni pod kakvim izgovorom nesme biti isplacen treba zabraniti takve iz plate !! Tako se radi u Austriji i savrseno funkcionise , glavna sestra bolnice treba da bude SEF svi zaposleni unutar bolnice treba da ima pravo da da otkaz i lekaru ako ne radi svoj posao savrseno ako vuce vreme prlikom pregleda, operacije jer zna se da za jednu operaciju koliko treba vremena. Treba preuzeti njihov pravilnik u onda u suboticku bolnicu doci ce svi iz okoline ne kao sada da odu sto dalje od ove bolnice naprimer u Sentu, Zrenjaninu. Ako tako rade onda moze platiti lekare – Lekarska plata u Austriji je duplo do tri puta veca od plate kvalifikanog radnika ne vise drugo je sto mi u tim odnosima odnosno u tom iznosu koliko dobije kvalifikovani radnik u Austriji platimo sano NEPOTREBNE politicare na opstinskom nivou — ne govorim o platama drzavni — potrebni politicara ne potrebne i gore treba naterati na rad nisu potrebni njihovi price za malu decu. Ova promena je vaznija i od plana za rekonstrukciju — PRVO RAD I ONDA REKONSTRUKCIJA.

 2. 2

  Bunjevac

  Ja bih voleo da gradski funkcioneri ama baš svi koji sede u skupštini grada lepo odu na jedan iznenadni obrok u SU bolnicu da se uvere kakav je to okus a onda da malo pogledaju krevetnine i sobe u kom su stanju!Ono je sramota za čovečanstvo u 21 veku pa higijena i obroci u 19 veku su bili bolji.Laban je morao da posle grkljana i betonskih čizama da sam podnese ostavku ali MORAL je za njih pojam!Isti taj Laban podržava one što su nasilnim putem preuzeli FK Bačka i posluju sa poslovnim prostorima FK Bačke i izdavanjem nekretnina sa LAŽNIM pečatom a sve to je na sudu jer je validan pečat kod jednog od starih rukovodilaca kluba!Sad je vas pitam taj isti koji je šamarao profesora uz Labana je mafijaš koji nasilno preuzme klub od bunjevaca u koji je i moj pok dida davao novce kao zemljoradnik..Toliko Subotičanima i Subotici a ovi ako su Subotičani onda sam ja Japanac!

 3. 3

  anonimni

  Bunjevac Molim Vas vi mislite da su ovi skolovani na rad — ni slucajno oni su dosli ovamo da vladaju nad ovom za njih rajom tako su i skolovani ako njihovo skolovanje moze nazvati skolovanjem. Imalismo mi ovde vec i direktora privredne komore ( bivse ) koji nije znao ni da potpise ! on sa mali o drzao nekoliko “ strucnjaka “ kojima je bio zadatak da njega stalno fale koliko je pametan — i njemu zato netreba ni skola — mislim da smo njega nasledili iz B. Topole kada je preuzet i topolski srez. Ima ovde mesto svakom takvom mozgu ali nema za Suboticane.

 4. 4

  Anonimni

  Bravo Srećko samo napred .

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team